California here we come...

Väskan är packad, taxin på ingång och jag kan knappt bärja mig! Idag bär det av mot CALIFORNIA!! Först ett litet stopover i Dallas, sedan börjar vi resan i San Francisco. Vi hörs där!
 
 
 

Vinopolis

Förra helgen var vi på vinprovning på ett ställe som heter Vinopolis vid London Bridge/Borough market. Det var en överraskning från mig och Frida till mamma och pappa (de fyllde ju båda år!). Jag fullkomligt älskar vin och vinprovningar (vi åker till Frankrike varje sommar för att prova/köpa vin bla.) så jag tyckte detta skulle bli extra roligt! (Dock mådde jag jätte dåligt precis innan vi skulle dit.. "mini flu" igen, men det gick bra tillslut)
 
Vi hade en väldigt bra experience på Vinopolis. Det var ett väldigt "modernt" sätt att prova olika viner på. Först fick man lära sig av en guide hur man ska prova ett vin (allt från hur man håller glaset, sniffar, vad ska det lukta, vad ska det inte lukta, hur det ska se ut osv.) för att sedan gå en "self guided tour" i den otroligt vackra byggnaden. Det fanns olika sektioner med små descriptions (rött, vitt, champagne, fruktigt, torrt, aromatic... etc.) så fick man prova vad man ville och betalde med sitt "vinkort" som var påfyllt med "tokens/pengar". Ett lite billigare vin kanske kostade dig 1-2 tokens medans ett dyrare årsvin kanske kostade 5 tokens osv. Jätte smidigt sätt att prova viner, och man slipper gå runt i en grupp. Där fanns många vin experter på plats som rådgiver och svarar på frågor (även dumma frågor som vi ställde haha..) 
 
Tummen upp för Vinopolis med andra ord!
Tummen ner för att det var så JÄVLA KALLT därinnne... så om ni ska dit se till att ha den varmaste tröjan på er;-)

Vertigo 42

I lördags slog vi på stort och skålade i champagne på London's bästa champagne bar, Vertigo 42. Det var London's högsta tower innan The Shard slog upp sina portar ett par månader sedan. Älskar denna baren, coolare utsikt över London finns inte. Perfect for a special occation. Vi firade såklart mammas födelsedag!
 
 
Upp