Happy halloween!

Helt slut efter helgen, det blev inte mycket vila alls... vi var på inflyttnings middag hos Tom & Julia igår de har precis köpt hus i södra London. Vi var totalt 4 par som var där så det blev ganska så livat :-) Vilket har resulterat i att jag varit super trött hela dagen.. party hela helgen är verkligen inget för mig, jag är ju inte 20 längre som man brukar säga! ;-) Idag har vi haft halloween party på skolan. ÅH så jäkla söta dom var de små kottarna utklädda till häxor och pumpkins...vi hade stor fest tillsammans med year 1, 2 & 3 + föräldrar med dans, godis, chips, pizza etc.. själv var jag utklädd till en häxa! Ikväll blir de då inge mer party.. Jag har iaf gjort en mini pumpa och tänt massa ljus här hemma så lite halloween stämning har vi allt! Och köpt godis ifall grann ungarna går trick or treat!
Glömde tyvärr kameran idag (lika bra de..) men här är en bild från när jag firade halloween i Minneapolis 2007!Haha fulaste pumpan ever.. hur hemsk liksom?

one new change

Igår promenerade jag och Steve bort till One new change (nya shopping centret vid st paul's), det tog knappt 20 minuter att gå dit. Jag hade en hel lista av grejor jag skulle köpa (ALLT incl skor, byxor, jacka, tröjor.....) men såklart hittade jag inget mer än en fjuttig liten tröja på topshop. Så typiskt när man väl var shopping sugen.. Steve däremot som inte skulle köpa någonting köpte i princip en helt ny garderob, vilket gjorde att jag blev på ännu sämre humör haha.. (ni känner väl igen känslan när man inte hittar någonting..) Men humöret vände ganska så snabbt när vi upptäckte att det fanns en rooftop bar/restaruant (Madison) på taket med helt underbar utsikt över London! Vi skulle bara ta en drink men vi stannade i flera flera timmar och hade the best time!! Bästa och trevligaste kvällen på mycket länge! Rekommenderar verkligen Madison, de hade inte bara en fab utsikt utan även hyffsade priser då de flesta rooftop barer i London (vertigo 42, Hilton hotel, coq d'argent, kensington roof garden, Aqua etc) är väldigt overpriced. Efteråt åkte vi på våra kompisars leaving drinks i east London..(de flyttar till Sidney nästa vecka..boohh!) Hade en trevlig kväll men blev trött ganska så tidigt, men så går det om man börjar dricka vin klockan 3..
Utsikten ser kanske inte mkt ut för världen på bilden men man såg ända bort till big ben, london eye och battersea powerstation! Ett måste att ta mina svenska besökare på en drink efter en shopping runda! :-)

The painting!

As promised.. såhär fin är vår nya tavla! :-) Är SUPER NÖJD med den. Kan titta på den hur länge som helst...dock gör den sig inte lika bra på bild som i verkligheten, färgerna är lite annorlunda eftersom det var mörkt ute när jag tog bilden och tavlan är mer "glossy" irl.. but you get the point :-)
Ikväll är jag ensam hemma för första gången tror jag sedan vi blev sambos! (Mer än 5 månader sen!) Det var inte kul att laga mat till bara mig så det fick bli en "kläm-macka" istället... men vin det är ju lika gott att dricka själv ;-) Nu blir det en romkom och popcorn. Lyx att kunna välja film själv utan att kompromissa ;-)
Fick en kommentar av någon som ville att jag o steve skulle göra ett video inlägg tillsammans... HAHAHA säger jag bara!!! (ni som läser bloggen som känner steve vet nog vad jag menar!) tyvärr, men det kommer aldrig hända! Steve vill inte ens vara med på bild och tycker inte ens om att ta bilder på MIG till bloggen haha...antar att de flesta pojkvänner som har tjejer som bloggar är ganska så trötta på det..
Upp