Literally back on track!

Lycka! Vi har fått tillbaka bilen!!! Hon (ja, det är tydligen en hona) ser ut som ny! Det var ingen billig historia så nu blir det vatten och bröd ett tag framöver (fick betala för post vanen's skador också!!! FAST DET VAR HANS FEL!) Hur som helst så var vi väldigt glada och firade detta genom att åka till svärföräldrarna i Surrey för en mysig helg. Vi har i vanlig ordning gått till vår favorit pub (med öppen spis, super mysig), haft quality time med Maximuu, ätit svärmors berömda sunday roast och druckit en massa te. Lovely!
The Otland's chaser
Awww..
Loooveeeee...
Påväg hem passerar vi alltid Big Ben

Lyckad kvall

Sa BRA teatern var igar! Vi hade superbra platser på 5e raden. Den var sjukt rolig men ocksa allvarlig...en perfekt mix. Jag ger den 5 stars! Vi traffade Zach Braff efterat, han var super trevlig...och han kunde ett par fraser pa svenska! Efterat blev det drinkar pa en mysig pub.

Sötpotatis

ÄNTLIGEN kan jag gå och är tillbaka på jobbet igen. Det suger verkligen att ligga hemma och glo på tv i 1 vecka... men nu är jag back on track, inga mer kryckor så jävla skönt att slippa dom även om jag fortfarande haltar lite.
Ikväll blev det ugnsbakad sötpotatis med en stark röra med bla. räkor, grekisk yoghurt, majs, chili och tabasco i. Det blev kalas gott dock var röran lite väl stark för min smak. Söt potatis har mycket lägre GI än vanlig potatis om ni inte visste det, och det är mycket godare enligt mig. Natti, xxx
Upp