alltid är det något...

Nu måste jag bara klaga lite igen. (Folk i min närhet är trötta på mitt tjat så får beklaga mig för er istället, som alltid är trogna att lyssna..) Jag har så jävla ont. Nej, inte i knäet denna gången, det är glömt för längesen. Nu är det fothelvetet. När ja va ute i lördags använde jag mina nya skor (ni vet dom som va med på filmen från New look en snutt). Nej det är inte vanlig hederlig skoskav, för det får jag efter varje blöt natt ute. Nu har jag blåsor, eller nej en STOR (vi snackar decimeter!) under HELA BÅDA fötterna. Är inte kilklackar till för folk som får skoskav av vanliga heels eller är jag ute och cyklar? Jag kan varken gå eller stå. Jag haltar mig fram. Det ser ut som att jag har skitit på mig när jag går. Illa. Har jag gjort gud något? Är det inte skoskav, så är det knä problem, syn problem eller munsår. Pricken över i:et vore ju att få en värsting finne på näsan precis lagom till festen på lördag.

cosmos

Igår var det äntligen dax för SATC 2. Som vi längtat! Vi va 3 tjejer som gick, självklart blev det cosmopolitans innan och under filmen, det är kalas att det finns bar på bion ;-) Vad jag tyckte om filmen då? NJaaaee vettefan säger jag nog. Jag är ett stort fan av serien som ni redan vet, älskade första filmen men den här kändes bara sådär. Hade så höga förväntningar. Självklart var den rolig, men njöt sig igenom filmen, men det kom aldrig något "wow", det var ingen bra handling alls, inget bra drama, sedan att den knappt inspelade sig i NYC alls var för mig en besvikelse! Jag vill ju känna igen mig på gatorna som jag gör i serien.. kommer definitivt köpa den när den kommer på dvd, men som sagt, ingen höjdar film. Jag ger den 3 av 5. Efter filmen gick vi till Ladybird, en bar i Angel och diskuterade filmen haha.. sedan anslöt sig våra kära pojkvänner och det blev shots!

saturday

Puuww! Mina ben är spagetti, precis sprungit 7km! Det är verkligen motiverande när man märker hur bra kondis man fått på så kort tid. När jag började höll jag på att få asma-anfall efter 5 minuter (utan att ens ha astma..) , nu kan jag lätt springa 45 minuter utan att det är jobbigt alls, visst trött blir man men det är en "nice pain" nu.. fast tycker fortfarande det är sjukt tråkigt, (man kan ju göra roligare saker på en halvtimma) men jag har kommit på ett bra knep.. kolla på satc avsnitt medans jag springer! ;-) Gäller passa på att använda maskinen medan jag bor kvar här.. annars har jag inge vidare bra tips im afraid.. jag brukar ha tajta träningsbrallor så jag känner mig extra fet då springer jag fortare haha...


Du som undrade vad jag jobbar med nu så är jag "part-time nanny", jag passar världens sötaste tjejer som är 1 resp 3 år vissa eftermiddagar i veckan. Sedan babysitter jag ca 2 kvällar i veckan hos de jag är inneboende hos! :-) 
Upp