CP

Just nu letar jag lägenheter för fullt i Stockholm, har till och med lagt in en annons om det är någon som hyr ut eller säljer. Har fått ett par erbjudande, men inget intressant... fick detta mailet idag:


hej jag är en trevlig kille på 21 år är singel. bor i en etta på 40 kvm.på kungsholmen älskar och sportar jag spelar innebandy och är social trevlig gillar och laga mat. om det funkar mellan oss så kanske det kan bli något mellan oss? låter jag intressant

 mvh mårten"Jag letar lägenhet, inte förhållande pucko!"

Vill gud straffa mig?

Ibland börjar man fan undra.. här har man bott sen november och ännu inte sprungit in i någon superkändis! Snackde precis med Fia (även kallad fisen, julias polare i dc), hon är i NYC nu och träffar sin familj. Tror ni inte hon hade sprungit rakt in i en gossip girl inspelning?! Hon sa att Nate var grymt snygg! Jag är inte förvånad.. han är typ perfekt överallt, eller..han ÄR perfekt överallt. Jag är avis som bara den! ;)

Montyman!

Hahaaha, måste visa er en jäkligt rolig sak! En av grabbarna som vi förfestade med berättade att han hade sökt in till något bachelorette program för ett par månader sedan. Kommer inte ihåg vad programmet heter nu bara för det, men tjejen som alla "vill ha" heter eller kallas New York. Tror inte det kommit till Sverige än. Hursomhelst så sökte John in (bara för han ville vara med i tv haha), hon valde inte honom, men hans "bidrag" kom med i tv! Alla andra hade spelat in en video med typ "Hey I'm Joe, I love to party, hang out with my friends ...m.m..." 

Här har vi John's bidrag. Haha! Vi kollade på denna flera gånger under förfesterna, lika roligt varje gång!!! 

Jag hade LÄTT valt honom, Men "New York" gillade visst bara svarta snubbar! 
Upp