murder mystery.

Nu bär det iväg på nyårsfesten! Jag heter inte Sandra Johansson, utan Vicky Ravioli och jag är x fru till en Chicago gangster på 1940 talet, jag är svartsjukt på mitt x nya (19 åriga) fru, jag har 2 affärer som såklart ska på samma fest... och jag ska ställa till med värsta scenen efter välkomsdrinken......roll spel alltså!! OMG hur ska detta gå?!

snart slut, bra slut

ja nu är det bara ynka 8 timmar kvar av 2011. Jag säger alltid att året som gått varit "det bästa", men 2011 slår nog allt ändå. Har blivit sambo i vår dröm lägenhet som vi inrett från scratch, pluggat klart och fått ett jobb som jag stormtrivs med, rest till Vietnamn, Hong Kong, Bankkok, Portugal & Rom (och Sverige 2 gånger). Har haft kära vänner och familj som hälsat på mig, varit på roliga fester och haft softa pub häng. Om jag följt nyårslöfterna? (att laga minst 2 nya rätter varje vecka och att smörja in mig med bodylotion varje gång efter jag duschat) Njaaa... lagat mat har jag visserligen varit ganska så duktig med för det mesta, men mina ben har fortfarande krokodilmönster så där har jag fuskat lite grann..
Ikväll är det nyårsafton wiihoooo!! Vi ska på en minst sagt udda fest haha... måste göra mig i ordning nu men pubbar ett inlägg med bild på oss sen ;-)
xx

jul ledigt...

God fortsattning!! Dagarna rullar pa har i Surrey. Vi firade boxing day med family friends, 4e aret jag varit med nu..herregud vad tiden gar fort :-) Vi spelade spel, drack bubbel, at god mat och byttet julklappar. Fick fina presenter av Steve's familj och slaktingar. Av mannen min fick jag en all incl resa till Mexico!!! Det har alltid varit ett dromresemal for mig, vi aker i borjan av april nar jag har pasklov :-))  
Igar var vi pa Alex & Raya's engagement party (de som flyttat till NYC) vid waterloo, det var super trevligt... langtar SA tills deras brollop i juni. Idag har vi mest tagit det lugnt, last bocker och busat med Max. Den lille rackarn kan (nastan) ga nu!! Idag gick han hela 7 steg! Aww denn linna cupcaken, love him!!


Den coola vasten fick han av mig o Steve i julklapp..
Upp