höst mys

Varit på bio precis. Såg the kids are alright som var riktigt bra. Den får 4 stars av mig! Nu blir det thé (är som besatt nu när det är höstmysigt ute!) och ännu en film. Frida är den tekniske av oss och har laddat ner "knight and day" med min favorit skådis Cameron Diaz. Men först ska jag baka scones! Värst vad vi blivit husliga.. först pannkakor och nu scones! 
Och så är jag ju besatt av ljus också...den vita lyktan fyndade jag på IKEA. Superfin tycker jag! :-)

helgen!

Great weekend!! Eftersom jag knappt återhämtat mig efter min och Tessas utgång i veckan så kör jag på en lugn och skön helg. Mannen min är i California så jag har umgåtts med Frankie hela helgen. Mysigt! Vi hunnit med en hel del. Varit i Sverige (eller IKEA.. men så nära hem man kan komma) och ätit köttbullar och mos! Och såklart svenskt kaffe och chokladbollar ;-) Köpte massa fint till läggen! Sen har vi tränat stenhårt på gymmet och haft Ida på besök och kollat x factor. Nu håller Frankie på med att steka pannkakor.. och det går la SÅDÄR kan man säga.. 
SÅ skönt att inte plugga i helgen.. 
Härlig bild från vår balkong i turkiet...

morning...

Morning! SÅ skönt att sova ut! Idag är det dock plugg som står i schemat, hade tänkt bli färdig idag. Det ska vara inlämnat måndag men jag vill gärna ha helgen plugg fri! 
Du som undrade om hur man skaffar lägenhet i London.. Som du sa så är Gumtree ett alternativ (jag har hittat en lägenhet via gumtree en gång, men kollat på en del sunkiga som påstås vara "fab" men det är nog lika på de flesta sidor..) Londonsvenskar.com är också ett alternativ om du vill bo med svenskar. Dock har den sidan krånglat i flera månader nu så vet inte om det funkar. Jag hittade min via en estate agent (fastighets förmedling). Det finns hur många sånna som helst. Om du vet vilket område i London du vill bo i så kan du bara traska in i vilken estate agent butik som helst och fråga om de har något du skulle vara intresserad av. Glöm inte att PRUTA!! Det är så många svenskar som flyttar hit som inte fattar att man INTE ska betala vad de begär.
Good luck! 
Upp