SKIT OCKSÅ!!

Har så mycket i skolan så jag hinner knappt att andas!!! Som vanligt med andra ord. Jag beundrar verkligen de som pluggar såhär i 5 år.. hur orkar ni? Antar att man kommer in i det så småningom.. Har för övrigt haft en skit dag. Min tutor berättade att det kommer att ändra utbildningen jag går till hösten så det som jag tänkt läsa nästa år (på 1 år) har nu ändrats och är 2 år fulltime. Alltså blir allt sammanlagt 3 år fulltime. Level 2 som jag läser nu i 1 år fulltime ska också ändras och bli 2 år. (Fast inte min klass för vi är sista som får göra de på 1 år) FY FAN det hade jag inte räknat med. När jag gjort färdigt detta året så kan jag få jobb som teacher/classroom assistant med barn upp till 16 år, men kan alltså inte bli en proper "preschool teacher" om jag inte läser ytterligare 2 år.... åhhh så jävla irriterande!!! Jag behöver ju inte bestämma mig nu om jag ska läsa 2 år ytterligare, men det är värt att tänka på.. Fast bara tanken på det får mig att spy!!! Men vem vet, jag kanske hittar ett teacher assistant jobb som jag trivs jättebra med..... tänk positivt......

time for a change?

Bokade precis tid hos en frisör jag blivit rekommenderad av Tessa. Jag har gått till samma frisör i Angel i kanske 1,5 år nu men tänkte prova en annan. Jag vill ha en stor förändring!! Fast blir kanske svårt eftersom jag inte vill klippa av det nu när jag för en gångs skull fått de långt, och vill inte bli brunett för blonds have more fun..hmm några förslag? Kanske blir något åt detta hållet....ska dit nästa fredag så jag har ju tid att funna. Jag ska på fancy date night då och då vill man ju va extra snygg ;-)
Dock blir det aldrig så snyggt på en själv....

Happy days

Vill inte påstå att jag är speciellt troende, jag tror på apan men också på änglar. VEM det än nu var som gjorde min dag. TACK!!! 
En annan sak som jag är väldigt glad över är att två av våra vänner (par) har förlovat sig inom loppet av 3 dagar! Rob & Katie och George & Victoria, Stort grattis!! Tycker det här med förlovning är en mycket större grej här i England. Här går mannen ner på knä och firar (vilket är förlovningen), sedan gifter man sig oftast inom loppet av 1 år. I Sverige däremot "pratar" man om det i ett par år, sedan säger man "kan vi inte förlova oss nu", och gifter sig flera år därefter.. detta är bara min åsikt men jag tycker det är sjukt oromantiskt, jag tycker bäst om den engelska traditionen när killen FRIAR (utan att man har pratat om att förlova sig) och redan köpt ringen. Dock gäller det ju att han vet vilken smak man har annars kan det sluta i katastrof haha! 
Så nu har vi 2 bröllop att se fram emot i sommar!!! ROLIGT!!!!!
Upp