GNO is the best

Just hemkommen från en GNO... girls night out, eller i detta fallet även en girlfriends night out. Det var med svenska ord 3 flickvänner som gick ut och festade till det utan the boyfriends. De va jag, Tessa såklart och vår nykomling i gänget Raya. Hon bor i New York men är tillsammans med Steve och Amirs (Tessas kille) kompis Alex, hon ska flytta över till London pga honom och är här för advokat intervjuer, hoppas verkligen hon får ett jobb snart!! Vi har känt henne i ca 1,5 år men ses inte så ofta tyvärr!
Hade iaf en SUPER TREVLIG kväll ute i the city, dagen till ära blev det femrätters och champagne! Som en vanlig tisdag med andra ord...hehe.. ;) Blev massor av tjejsnack.. om relationships, kändisar (skönt att man har någon att snacka team Aniston vs Jolie och Britneys bad year med, utan att någon tycker man är ett stolpskott), resor... och såklart massa NYC snack. Är lite kul för Raya är ifrån ett town bara ett par km ifrån Princeton där jag bodde i 1 år. Finally någon som hänger med på noterna när man pratar New Jersey snack! :)
Raya & Tessa på mitt Bday party in july.

work out!

Jag är nu inne på träningsvecka nummer 3! Jag känner mig fortfarande peppad... kanske ska springa London marathon? Nej fy fan vilken dålig idé.. men vill gärna ha ett mål, det kanske finns marathons som bara tar 2-3 timmar att springa?
Igår fick jag höra en VÄLDIGT rolig och framför allt OVÄNTAD nyhet... vet inte om jag får säga något ännu men kommer berätta när jag vet säkert :) :) :)

Bath

Har haft en kalas weekend! Sa skont att komma bort fran storstan och ta det lugnt en helg :) Det skulle ta oss ca 2 timmar att aka dit... men pga fredags trafiken och spo regn sa tog det 5 timmar!!! Snacka om att man blev sur.. anlande inte forrens 8 pa kvallen.. sa forsta kvallen fick bli roomservice och film! I lordags blev det lite sightseen i Bath, som jag tycker va en jattefin och mysig stad, dock tycker jag alla byggnader sag exakt lika dana ut.. valdigt beige och lite trakigt! Har ju inte varit i sa manga stader i UK men Brighton ar nog fortfarande favoriten!

Och nu har jag antligen sett Prince Harry!! Det var rugby match i lordags och Harry ar Englands ambassador eller nat sant.. Jag har alltid varit lite kar i honom ;) .. hinner inte skriva en hel novell men bjuder pa lite bilder!

Mcdonald bath and spa

Pa Pulteney brige


Roman baths, det ar varma kallor.. (jag va for snal for att betala £12 for att ga in sa tog en fran fonstret)

Det blev en o annan lager top for mig!


Pulteney brige sags vara en av europas vackraste broar?! Haller inte med..

Afternoon teat va delish! De va en brasa brevid sa de va super mysigt :)

En san sang vill jag ha!!

Testade sjalvutlosaren ;)

Pavag till baren


Om ni aker till Bath rekomenderar jag verkligen att ata pa The olive tree, sjukt gott!!!


Frukost pa rummet:)

Upp