Happy halloween

Det har varit full rulle hela veckan, med Halloween tema såklart. Ser jag en pumpa till så spyr jag nog.. fast får nog hålla mig tills imån då vi ska "trick or treata" och ha Halloween party för vuxna och små (wine included of course). Tycker inte att Halloween är så kul att fira här i London. Har nog bara gjort det en gång men då var typ bara hälften av folket utklädda (på en klubb med halloween tema). Ska det va så ska det va. Säga vad man vill om Amerikanare men ska något firas så går de verklgien "all in". Halloween, Christmas, 4th July you name it. Haha ni skulle ha sett hur husen såg ut i Minneapolis när jag bodde där. Där snackar vi spökhus med spiderweb ända uppe i skorstenen. Kanske borde dekorera lite här hemma ändå och ta efter Amerikanarna.. ;-) Dekorerar ni hemma?
 

Besök och besök!

Har varit så dålig på att blogga senaste veckan! Har haft full rulle här hemma. Förra veckan hade vi mamma och pappa på besök i 5 dagar. Vi hade jätte mysigt! Vi hann med massor, bland annat att besöka National History museumet i South Ken, shoppa på Harrods, strosa runt på Brick Lane/Spitafields market och se på Mamma Mia musikalen som var sååååå bra! Såg den i NYC för 5,5 år sedan och den var lika bra som jag minndes den! Vi var även bjudna hem till Mr & Mrs Kirk på lunch i Surrey. Vi hade SÅ trevligt! 
 
Direkt efter de åkt hem kom ingen mindre än bästis Malin Ek på besök!! Så mysigt vi haft det! Längtar redan till nästa gång vi ses. Då blir det nog jag som åker upp till Sthlm och hälsar på den nyblivna juristen :-) 
 

Ny kudde!

Idag fick jag hem mitt senaste inköp från Achica, nämligen den här sjukt snygga "blue rose cushion". Alla mina kuddar i soffan har ljus bas, så tyckte det var snyggt att ha en mörkare variant nu när vi går mot mörkare tider. Sedan matchar den ju faktiskt finfint till vår tavla som har lite blått i sig. Steve tycker i vanliga fall att sådana här köp är extremely uneccessary men den fick faktiskt godkänt (drog väl en liten vit lögn om priset så klart..) Visst är det detaljerna som gör det?  
 
 
 
Upp