Surprise!

Nu är vi hemma hos mamma och pappa och myser för fulla muggar. Vädret har inte varit så bra men vi har haft mysigt ändå! I fredags hade mamma ordnat en liten överraskings födelsedagsfest för mig. (Jag fyller på tisdag) Snacka om att jag blev chockad anade ingenting!! Speciellt när Malin kom eftersom jag pratat med henne i telefon samma dag och visste att hon befann sig i Sthlm! Tack alla ni som kunde komma, hade en jättemysig kväll! Det blev god mat, min favorit tårta som farmor bakat och vin ända in på småtimmarna... underbart :-)
 

Det närmar sig semester!

Har inte ens hunnit packa upp väskan innan den snart ska packas om igen! Både snabbare och smidigare att strunta i att packa och köra på samma..:-) På torsdag bär det av till Sverige och oj som jag längtar! Lite lustigt det där, jag har nästan alltid sagt "åka hem", men nu känns det mer som att åka på all inclusive semester med två personliga butlers (mamma och pappa hehe!). Nu är London mycket mer hemma. 6 år har snart gått sedan jag lämnade Göteborgs flygplats totalt livrädd och ovetande om framtiden. Tänk vad mycket som hänt sedan dess..
 
Senaste gången fam Johansson var samlad var i Mars på mammas 50 års dag i London!
 
 

Cake

I fredags var vi bjudna på middag hemma hos Steve's jobbarkompis vid Sloan Square, och precis brevid deras lägenhet ligger den här butiken. Nope det är ingen chanel butik, utan en cake shop! Hur läcker är inte chanel tårtan?! Very SW1 London. Om jag inte får en chanel väska i 30 års present (25 är nog lite short notice hehe) ska jag iaf ha en sån här tårta... 
 
 
 
 
 
Upp