Lunch party

Vad jag älskar söndagar, det är dagen jag gör precis vad jag känner för utan några måsten. (Som att gå på folks bday parties tex.) Vaknade tidigt så tog mig en promenad i det underbara vädret till the flower market och köpte färska superfina rosor och tulpaner, sedan gick jag till vårt bakery och köpte med mig frukost och kaffe till mannen. Mysig start på söndagen :-) På eftermiddagen bjöd vi Steve's systrar + boyfriends över på en boozy lunch. Jag lagade 3 rätters och det dracks en hel del vin. Jag älskar att ha folk över på lunch och middagar. Vi hade super trevligt, men det fick jag lida för idag.... som sagt, jag är ju inte 20 längre och kommer inte undan baksmällor längre ;-)

det där håret...

Hade en fab fredag, som alltid :-) Det blev lite shopping, gymmet och ett välbehövt besök hos frissan. Jag sa att jag ville klippa en lång page men när han väl tog fram saxen så bangade jag haha, kände hjärtat i halsgropen och en röst som sa "don't do it!!" haha.. fast kapade mer än en decimeter så det ser mkt fräschare ut nu än förut. Får se när jag vant mig vid detta "korta" om jag vill klippa mer nästa gång.
När mannen slutade jobbet möttes vi upp på vår mysiga bar nere på gatan för ett par glas vin, sedan gick vi hem och lagade en goood red thai curry och drack lite mer vin.... en perfekt fredag med andra ord! Idag fick jag cravings för svensk mat, tjatade på Steve att åka till Ikea men de gick inge vidare för han hatar ikea.. (hur kan man hata ikea?!) så jag åkte dit själv och åt köttbullar :-) , och fyllde på mitt ljus förråd såklart! Ikväll kan jag inte bestämma mig om det blir party eller movienight för min del...

Update!

Vårt internet har legat nere därav ingen bloggning på ett tag. Har haft en super bra vecka, våren har äntligen kommit till London, 16 grader och sol...niiiceee! Livet blir så mycket enklare och roligare när solen skiner, eller hur? Vad har jag för updates att skriva om då.... i onsdags var jag på stand up comedy i Covent Garden med mina girlfriends, vår amerikanska kompis Robyn gjorde stand up där så vi var där och supportade henne (vi hade lovat att skratta högt och tydligt även om det inte var roligt haha) Jag hade DÖTT om jag hade varit tvungen att göra ett stand up gig!! Jag fattar inte hur Robyn kunde göra det frivilligt, hon var så jäkla nervös innan eftersom det var hennes första gig, men SÅ rolig hon var alltså! Det var totalt 6 stand up komiker på scenen men Robyn var nog den bästa! Den enda som irriterade mig var att "program ledaren" (eller va de nu kallas, de som skämtar emellan de olika stand upsen) var på mig HELA TIDEN och skämtade och rent ut sagt skämde ut mig!! Jag tyckte inte det var kul men publiken tyckte det var hysteriskt roligt... Rolig kväll var det iaf :-)
Och så den traditionella middags bilden....Steve lagade mat igår ;-)
Upp