Baby shopping!

Har varit så dålig på att ta bumpbilder så här kommer en 😊 är nu i vecka 34! 

Igår åkte vi till Peter Jones på Kings road och gjorde den största shoppingrundan i historien. Bebisgrejor är ju som en djungel, det finns för mycket att välja på och enligt butikspersonalen är ju ALLT 'a must have you definitely NEED'. Jag som varit ganska så cool innan med shoppingen och inte köpt något onödigt gick helt emot mina egna regler. En sak är säker och det är att baby K kommer att ha plenty of sovvalmöjligheter 😂 Spjälsäng, babynest, moses basket, co-sleeping crib.. You name it😆 

Köpte även allt annat (o)nödvändigt som jag glömt bort/inte visste om. Bröstpump (vet inte ens hur dom fungerar), andningslarm, monitor som kopplas till mobilen (Steves idé såklart.. man får till och med en alert om temperaturen går upp/ner i rummet, och man kan prata med bebisen genom mobilen), bottle sterilizer, madrasser till diverse sängar, blöjväskor, changing units, swaddle blankets, baby gym, sleeping bags... Ja, listan tar aldrig slut. 

Efteråt lunchade vi på The Botanist vid sloan square som även den rekommenderas. Väldigt god mat och bra people watching. Steve som var helt inne i baby world föreslog att vi skulle 'order some nipples first' 😂😂 (han menade att säga nibbles) 

Har haft lite smått ångest senaste veckorna att vi inte köpt nånting inför lille K's ankomst så känner mig väldigt lättad nu att ha det mesta beställt! 

Om någon undrar så ska golvet vara samma i hela huset så småningom 😆

Swedish squad weekend!

Har haft världens bästa helg!! Mitt svenska squad team (minus Mia & Josse som tyvärr inte kunde komma, vi saknade er!) kom på besök och så jäkla roligt vi har haft alltså! Jag skrattar bara jag tänker på dom, vi har den sjukaste humorn😂 

Vi har hunnit med en hel del inkluderat shopping i south ken, portobello road market, Themsen powerwalk, mys på balkongen, middag på high road house, lunch i Richmond och drinkar på Chiswick firestation. En top notch helg med andra ord!
Duck & Rice

Jag får ofta frågor om restaurangtips här i London som jag svarar på privat, men det är inte så ofta jag bloggar om det vilket det får bli ändring på så länge det varar hehe.. Tror inte vi kommer äta ute 4 gånger i veckan när vi har lilla kultingen här, så det gäller att passa på medans man kan och njuta lite extra.. Haha vad sorgligt det lät 😂

Här kommer iaf ännu ett grymt restaurangtips. Duck & Rice som även den ligger mitt i Soho är en trendig Chinarestaurang som har sjukligt god mat och riktigt bra atmosfär. Var där igår för andra gången och kan högt rekommendera! Måste bokas som de flesta populära Londonrestauranger. Enda nackdelen var att vi blev utkickade efter 2 timmar eftersom de har så många bokningar. Irriterande men tyvärr vanligt..
Big mama (före all mat) 

Upp