Baby shopping!

Har varit så dålig på att ta bumpbilder så här kommer en 😊 är nu i vecka 34! 

Igår åkte vi till Peter Jones på Kings road och gjorde den största shoppingrundan i historien. Bebisgrejor är ju som en djungel, det finns för mycket att välja på och enligt butikspersonalen är ju ALLT 'a must have you definitely NEED'. Jag som varit ganska så cool innan med shoppingen och inte köpt något onödigt gick helt emot mina egna regler. En sak är säker och det är att baby K kommer att ha plenty of sovvalmöjligheter 😂 Spjälsäng, babynest, moses basket, co-sleeping crib.. You name it😆 

Köpte även allt annat (o)nödvändigt som jag glömt bort/inte visste om. Bröstpump (vet inte ens hur dom fungerar), andningslarm, monitor som kopplas till mobilen (Steves idé såklart.. man får till och med en alert om temperaturen går upp/ner i rummet, och man kan prata med bebisen genom mobilen), bottle sterilizer, madrasser till diverse sängar, blöjväskor, changing units, swaddle blankets, baby gym, sleeping bags... Ja, listan tar aldrig slut. 

Efteråt lunchade vi på The Botanist vid sloan square som även den rekommenderas. Väldigt god mat och bra people watching. Steve som var helt inne i baby world föreslog att vi skulle 'order some nipples first' 😂😂 (han menade att säga nibbles) 

Har haft lite smått ångest senaste veckorna att vi inte köpt nånting inför lille K's ankomst så känner mig väldigt lättad nu att ha det mesta beställt! 

Om någon undrar så ska golvet vara samma i hela huset så småningom 😆
Upp