A lot of news!

Har varit ganska så busy senaste dagarna därför bloggisen har fått lida! Va i skolan i måndags, vi börjar komma igång nu.. har redan fått datumen för våra assesments! Första är i oktober redan...stress stress..men ska försöka börja i tid så man slipper vara ute sista minuten.   
Idag har jag varit på svenska skolan. Det är så roligt att vara där, alla barnen är helt underbara och så roliga! Idag hade vi en liten "ute-dag", vi gick en promanad i naturreservatet och längs med themsen. Kollade på löv och grejor hehe! Mysigt :-) Hade tyvärr fel skor då jag blev helt lerig så fick åka och köpa mig ett par stövlar efteråt! As läckra med brittiska flaggan på! Nu vill jag bara att de ska börja regna så jag kan använda dom! ;-)
O just ja, har även hunnit med att boka en resa för mig och älsklingen!! Skulle egentligen åka i january men Steve ville tvunget vara hemma över jul och jag börjar skolan redan 3e jan så det gick tyvärr inte. Så vi kommer inte åka förrens i påsk istället booo!! Men kul att ha något att se fram emot! Efter mycket om och men valde vi tillslut att åka 2,5v till Vietnam, Hongkong och Bangkok! Älskar att resa, Can't wait!! 
Upp