London design week

Jag och Frankie brukar alltid hitta på något skoj på fredagar. Vi började med ett mördar-leg-day-pass (mindre skoj) som nu i efterhand resulterats i den värsta träningsvärken i mitt 27åriga liv. Man är ju inte 'the fittest bird on the block' längre som jag brukar säga.. 
 
Vi traskade hur som helst bort till The old Truman brewery på Brick lane efteråt där Tent London/London design week slagit upp portarna. Jag älskar inredning så detta var den perfekta fredagssysslan för mig. Mässan var enorm och det fanns så mycket fint att inspireras av, allt från möbler och coola lampor till textiler och keramik.  Vi ska eventuellt köpa hus i vår (gaaahh!!) och jag har redan börjat samla på mig inredningsidéer. Jag har (som så många andra) förälskat mig i mässing, guld och marmor i alla dess färger.. Kolla in såpbubblellamporna! Har aldrig sett en coolare lampa!

 
Allmänt | |
#1 - - Malin :

Vi har marmor överallt hemma kök och 2 badrum. Tänk bara på att det är väldigt jobbigt att underhålla. Måste vaxas och poleras. Måste tvättas med speciella grejer. Spiller du tex juice citron mjölk eller kaffe på en marmor bänk blir det vita fläckar. Väldigt poröst material. Värt att tänka på. Men snyggt är det

#2 - - Sandra:

Tack för tipset, det visste jag inte! Xx

Upp