Vegas-part 2- gambling and pool-time

Startade dagen på bästa möjliga sätt man kan göra i Vegas. Med BRUNCH BUFFÉ. Ceasars buffe är verkligen amazing. We're talking red velvet pancakes, english brekky, sushi, desserter, kinesiskt, våfflor, glass, fahitas, frukt av alla slag..mat från hela världen. Jag skulle ju såklart testa ALLT (man vill ju få value for money också), så fick som bestraffning gå runt som en knubbsäl hela eftermiddagen. Och believe me, Vegas är verkligen inte stället man vill se ut som en knubbsäl ;-)
 
Det blev ett par timmars chillande vid poolen(erna.. tror det fanns 6 stycken). Solen sken och Nevada bjöd på hela 30 grader. Tjejerna solade, tjattrade och drack cocktails medans killarna spelade black jack vid poolen. Win-win situation. 
 
 På kvällen möttes vi upp på The Seahorse bar för ett par pre-drinks, sedan taxi bort till The Venetian för middag. Superfint hotell det också, och efter ett tag hade man nästan glömt bort vilket land man befann sig i. Det kändes nästan som om man var i Venedig..till och med taket var målat så det såg ut som att man strosade omkring utomhus bland alla kullerstensgator.. helt galet. 
 
 
Efter middagen blev det mer casino spelade vilket jag ÄLSKADE! Trodde inte jag skulle tycka det var roligt men det var verkligen skitkul. Jag förlorade mina första 20 dollar och Steve förlorade 1000 dollar på 5 sekunder, visste inte om jag skulle skratta eller gråta men han lyckades vinna tillbaka allt och lite till inom loppet av 1 minut. Det finns alltså hopp om födelsedagspresenter i år också. ;-) 
 
 
 
Upp