Shoredtich

Första helgen hemma efter en semester är ju alltid lite heligt. Borta bra men hemma bäst, och man vill verkligen njuta så mycket som möjligt av att vara tillbaka i älskade London igen. London är verkligen världens bästa stad. Så glad att vi bor här. I fredags träffade vi våra vänner Lina & Ben för en supergod middag på Thailändska restaurangen Isarn som ligger på Upper street (Angel). Otroligt god mat och bästa sällskapet! Tror inte vi träffat dom sedan vi åkte skidor i Februari så vi hade mycket att prata om!
 
Igår gick vi en prommis runt om vårt älskade Shoreditch som vi saknat SÅ! Det blev en god lunch på Yalla Yalla street food market (186 Shoreditch High St) och ett par drinkar på brew dogs som är en cool bar med sitt eget öl-bryggeri, dvs heaven för beerlovers..Steve lyckades övertala mig att testa en av deras öl men den var hur äcklig som helst.. ni vet när de är lite mörkare och lite mer "speciell" eftersmak.. jag får nog hålla mig till vin eller vanlig hederlig Heineken i fortsättningen. 
 
Sedan gick vi till den underbara Franska ost butiken Androuet som ligger i Spitafields market och köpte med oss flera olika ostar, plum chutney och crackers. De är inte bara en butik utan restaurang också. Man kan sitta på deras terass och dricka vin och äta ostar med marknaden som kuliss. Supermysigt! Dit måste jag ta mamma och pappa nästa gång de kommer :-) 
 
Och på hemvägen svängde vi inom The Bondary, som är ett trendigt hotell med restaurang och rooftop bar med 100% "east-London-cool-media-converse-bågar utan att ha synfel-knäppta knappar ända upp på skjortan crowd" (Ni som bor här vet nog vilken typ). Otroligt mysig rooftop men också väldigt overpriced då vi betalade £14 för en tallrik med lite salami.. (De stod "sausages" på menyn). Men helt klart värt ett besök för drinkar, men detta ställe är "too cool" att servera vin i vinglas. Här får man sitt dyra vin i ett vanligt vattenglas. Inte världens bästa view men ändå en view över östra London. Ingen sommarvärme direkt  men svensken inom mig sa "Det är nästan sommar, NU SITTER VI UTE VARESEJ VI FRYSER IHJÄL ELLER INTE"
 
 
#1 - - Anonym:

Kul bild på Steve!!!! :-)

#2 - - Bara brittiskt:

Oooh. Ostbutiken måste testas! Du som gillar takbarer borde ju bo i Barcelona. :)

Upp