harlig dag



Hellooos!

Har haft en mycket bra dag! Blev en klassisk sondag skulle jag vilja saga. Tog karran (haha!) bort till Wandsworth och kakade sunday lunch pa en av vara favorit pubar! Det var fint vader sa vi satt i deras beergarden, man far ju passa pa innan det blir kallt ute! :) Sedan akte vi till "hem" till Surrey for att hamta tennis rackets! Vi ska namligen spela en tuff par match mot Tom & Julia (Steves housemate och hans gf) nasta helg och vi maste ova innan!! ;) Va kul att traffa S parents, de va precis pavag till flygplatsen.. de ska aka till Hongkong for att halsa pa Ali, men hon akte hem forra veckan for hon langtade hem hehe men de aker dit anda for flyget var redan bokat!

Jag overraskade forresten babe med Prison break season 4 igar! Men FY FAN vad sura vi blev nar de hade en bild pa Sara bla pa baksidan!!!! Va inte hon dod?! DALIGT ATT DE VISAR BILD PA HENNE!!! Nu fattar vi ju att hon INTE ar dod!! Nu blir det indian food och PB iaf.


Hors iman,
puss

| |
#1 - - Lena Hermansson:

Hej ! så roligt att läsa att det går bra för dej, Idag har jag kollat på dej o Mia när ni va spice girls, herre gud va roligt, roliga minnen, Ha det så bra kram Lena.

Upp